ERASMUS PAVILJOEN

ERASMUS PAVILJOEN Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Erasmus Paviljoen. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 17:58 Inside of the patty of the burger was extremely raw/uncooked. I couldn’t eat it.
31 mrt 2022 om 22:49 We hadden Uur geleden besteld en toen gebeld aangezien de bezorgtijd elke keer afliep en dan weer met 20 minuten vermeerderd werd. Uiteindelijk duurde het alsnog 30 minuten voor het echt kwam toen. Beter hier gewoon afhalen
24 feb 2022 om 21:45 Restaurant is proactief in communicatie iets wat ik waardeer. De burger is als rauw/medium ervaren. Misschien een optie om een keuze aan te bieden? Thuisbezorgd zelf had geen capaciteit om te leveren en communiceren ze niet. Daarom 1 ster
17 feb 2022 om 21:30 Vlees salade was alle behalve wat je verwacht. Vieze stukken vlees met een overload aan champignons
17 jun 2021 om 20:51 Lekkere pizza, erg goede pasta en de bowl was ook erg goed. Vers en lekker.
17 jun 2021 om 19:22 Het eten was koud
31 mrt 2021 om 22:38 I ordered a cesar salad and it was disgusting. At first I thought they had put salmon instead of chicken as it was looked very pink. It had too much dressing and cheese and tasted like fish. Also ordered ketchup and didn’t receive it
25 mrt 2021 om 9:03 Eten was top, we moesten wel even wachten.
23 mrt 2021 om 8:51 Delivery took very long. But the food was still warm, the burger and fries were delicious. Didn’t like the coleslaw salad that much because it had raisins in it.
16 mrt 2021 om 19:45 De vegetarische burger en de frietjes waren verrukkelijk. De caesar salad was vreselijk. Nog nooit zoiets gegeten.
8 mrt 2021 om 19:18 Geen pasta meer voor mij , De pennen waren keihard ,droog , geen saus en weinig vlees
28 feb 2021 om 8:35 Lekkere burger en frites. Koekela was wel klein en bezorging niet helemaal overleefd.